Tippek és trükkök fogpótlástan szakorvosunktól

Centrumunk fő profilja a fogszabályozás, de fontosnak tartjuk, hogy az ehhez szorosan kapcsolódó szakterületek témáiban is megosszunk Önökkel hasznos információkat.
Az alább található bejegyzésben Dr. Perényi Jánostól, Centrumunk konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosától olvashatnak praktikus tanácsokat.

22 ápr

Otthoni gyakorlatok állkapocsízületi panaszokra

Az állkapocsízületi megbetegedések közös tünetei az ízület és az állkapcsot mozgató rágóizmok fájdalma, nyomásérzékenysége, megváltozott működése. A következőben ismertetésre kerülő, otthon is könnyen elvégezhető állkapocsízületi gyakorlatok segítségével javulhat az állkapocs mozgása, megerősíthetők a rágóizmok, ellazíthatók a túlságosan feszes izmok, javítható a vérkeringés az érintett területen és ezáltal a szövetek oxigén ellátottsága is.

7 ápr

Mit tegyünk, ha leesett az ideiglenes korona?

Különleges idők különleges megoldásokat igényelnek. Tudjuk és átérezzük, hogy mennyire nehéz lehet Önöknek megélni ezt a bizonytalan hosszúságú időszakot a félbemaradt fogorvosi beavatkozásokkal, félbeszakadt fogpótlástani eljárásokkal. Higgyék el nekünk is nehéz, hogy bár képességeink, felszereltségünk adottak, de személyes részvétellel mégsem tudunk segíteni, az adott helyzetben, a teljesen helyénvaló jogszabályi korlátozások miatt.

Hírlevél feliratkozás

"*" a kötelező mezőket jelöli

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Név*
Hidden
GDPR consent*
GDPR consent 2*
Hidden
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Go to Top