Pszichológiai szolgáltatás a Dr. Kocsis András Fogszabályzó Centrumban

A változás mindig belülről is fakad!

Munkánk során az egészséges, rendezett fogazat, a hibamentes működés és az egészséges rágófunkciók kialakítása a legfőbb célunk az Ön természetes mosolyáért!

Kezeléseink során az Ön egészségét, életminőségének javítását tűzzük ki célul és tudjuk, hogy ebben fontos szerepet játszik az Ön elégedettsége és testi-lelki jólléte. Hisszük, hogy a pozitív változások, amelyeket a kezelések során megél, nem csak a külsőjére, hanem a lelkére is hatással vannak. Így a minél sikeresebb és hatékonyabb kezelés érdekében bátran ajánljuk pszichológiai konzultációnk igénybevételét.

A Dr. Kocsis András Fogszabályozó Centrumban lehetősége van arra, hogy a fogszabályozó, illetve, műtéti kezelése mellett (vagy attól teljesen függetlenül) célzott pszichológiai segítséget is kapjon, teljesen egyénre szabva. Ebben Wittmann Victoria okleveles pszichológus, autogén-tréning relaxációs terapeuta nyújt segítséget, aki az önismeret fejlesztésén kívül, krízis- és traumafeldolgozással, szomatikus és pszichoszomatikus betegségek (kardiovaszkuláris betegségek, gyomor és -bélrendszer betegségei, táplálkozási zavarok, légzőrendszer betegségei, nőgyógyászati betegségek, autoimmun betegségek, allergiák) szupportív terápiájával és életminőség fejlesztéssel foglalkozik.

További információk