A hagyományos mintavételi eljárások ideje lejárt. A páciensek gyors és hatékony megoldásokat szeretnének, hiszen az idő drága kincs. Számunkra különösen fontos, hogy pácienseink minden tekintetben elégedettek legyenek, így a legkorszerűbb eszközökkel végezzük a kezeléseket. Ennek megfelelően a Dr. Kocsis András Fogszabályzó Centrumban is elérhető a Planmeca Emerald™ S szkenner továbbfejlesztett változata, amely új szintre emeli az intraorális szkennelési sebességet. Az új készülék segítségével az orvos és páciens öröme és elégedettsége is garantált.

Planmeca Emerald™ S Oral Scanner előnyei

  • Rendkívül gyors szkennelési sebesség: Egy csúcsminőségű intraorális készülék, amelynek páratlan szkennelési sebessége a legmagasabb szintű a világon. A szkenner segítségével egy ív, egy perc alatt beolvasható, így a hatékonyságot és a gyorsaságot jelentősen növeli.
  • Kényelmes lenyomatvétel: Az eszköz vékony kialakításának köszönhetően a lenyomatvétel nem okoz kényelmetlenséget, így nem fog tőle öklendezni a páciens.
  • Rövidebb kezelési idő: Gyorsaságának és pontosságának köszönhetően kevesebb korrekcióra és lenyomatvételre van szükség, így pácienseink hamarabb nyerhetik el a tökéletes fogsort.
  • Hihetetlen pontosság: A kiváló használhatóságot szem előtt tartva, minden helyzetben kiemelkedő pontosságot nyújt, amely kulcsfontosságú a sikeres kezelésekhez. A legkorszerűbb szenzortechnikát alkalmazza a képalkotáshoz. A készülékkel precízebb klinikai eredményeket kaphatunk.
  • Különféle igényekhez különböző szkennelési lehetőségek: Az intraorális szkennelés minden fajtájára alkalmas. A vékonyabb, SlimLine kivitel megkönnyíti a hátsó fogak elérését, valamint az interproximális területek megragadását, míg a Cariosity transzilluminációs forma a fogszuvasodás kimutatására alkalmas.
  • Fogfesték asszisztens: Árnyékoló technikájának köszönhetően felismeri a megfelelő árnyalatot. A beolvasott felvételeken élénk színeket használ a különböző területek megkülönböztetésére, így egyből látható a fogszuvasodás és egyéb fogászati problémák is.
  • Látványos tervezési lehetőség: Segítségével a fogszabályozási kezelés megtervezése látványosabb, de ezen kívül fogpótlások tervezéséhez is alkalmazható.
  • Valódi digitális kényelem: A digitális felvételek elkészítése a Planmeca Emerald™ S segítségével könnyebb, min más, hagyományos módszerek igénybevételével. Kis mérete, súlya és gyors sebessége miatt a páciensek számára is kényelmes, nem okoz kellemetlenséget. A párásodásgátló technológia segítségével a fogorvos minden eddiginél könnyebben és egyszerűbben tudja elkészíteni a digitális lenyomatot. Ezáltal a mintavételi eljárás pontosabbá és hatékonyabbá válik.