A lányom és én is a Dr. Kocsis András Fogszabályzó Centrumba járunk. Kecskemétről kerültünk ide, és őszintén megmondom, ismerősök javaslata alapján először egy másik fogorvost kerestünk fel. Ő azonban mikor megnézte a lányom fogait, azt javasolta, keressük fel Kocsis doktort, mert ő az ilyen bonyolultabb esetekben a legszakavatottabb. A doktor úr meg is mondta, hogy műteni kell. Meg kell azonban várnunk, hogy betöltse a 18. életévét, addig viszont betömik a lyukas fogait.

Engem más orvos kezel, mint a lányomat, mindkettőjükkel nagyon meg vagyunk elégedve. Én Perényi doktorról tudok főleg véleményt mondani, mert ő kezel engem. Nagyon jó például, hogy mindig elmondja, mit csinál éppen a számban, nekem ez nagyon fontos. De az asszisztensek is nagyon aranyosak, voltam már fogfehérítésen náluk és azt is profi módon megcsinálták. Tetszik a rendszer is, hogy mindig kapok e-mailt és SMS-t is, ha közeleg az időpont, amikor jönnöm kell. Így legalább nem kell észben tartanom az időpontokat.

Örülök, hogy rátaláltam a centrumra és már ajánlottam is a barátnőmnek. Ő most költözik Szegedre és mondtam, hogy csak ide jöjjön. Neki különösen fontos, hogy jó szakemberhez kerüljön, mert egyszer már megjárta. Rengeteg pénzt fizetett a felső fogsoráért, és bár szép lett, a színe eltér az alsótól, ami nagyon zavarja. Nekem ilyen gondom soha nem volt Perényi doktornál.