Renáta régóta állkapocsfájdalommal küzdött, sok orvost felkeresett, de problémájára nem találtak megoldást. Fogorvosa ajánlotta dr. Kocsis Andrást és csapatát, így Renáta felkereste Szegeden a centrumot. 

Milyen problémákkal kereste fel dr. Kocsis Andrást?

Nagyon régóta szenvedtem állkapocsízületi problémákkal, olyan fájdalmat éreztem, amely már kihatott a fülemre és az egész arcomra is. Megkeserítette a mindennapjaimat, és egy idő után saját fogorvosom ajánlására felkerestem dr. Kocsis András centrumát.

Mik voltak a tapasztalataidat miután felkerült a fogszabályozó?

Doktor úr már az első alkalommal fogszabályozót ajánlott, mert a bal oldalamon a rágó izületem majdnem a felére csökkent. Ferdeharapást állapítottak meg, így nekem nem esztétikai okok miatt lett fogszabályozóm. Furcsa volt, amikor felrakták a szabályozót, olyan érzés volt, mintha telerakták volna rizsszemekkel a fogaimat. Az első tíz nap volt kellemetlen, zavaró, a fogaim is érzékennyé váltak hidegre, melegre. De aztán minta elvágták volna ezeket az érzéseket, tüneteteket, úgy hordtam aztán, hogy már észre se vettem.

Meddig tartott a kezelés?

A kezeléssorozat 13 hónapig tartott, de nagyon jól döntöttem mikor belevágtam. Dr. Kocsis András nemcsak a fájdalommentes mindennapokat adta vissza nekem, hanem még a kicsit kusza fogsorom is szebbé vált.

Mit üzensz azoknak, akik nem mernek vagy félnek belevágni a fogszabályozó kezelésbe?

Ha valaki úgy érzi, segíthet a problémáján egy fogszabályozás, akkor ne féljen belevágni. A hosszú kezelési időszak elsőre riasztó lehet, de minden havi kontroll alkalmával jó és barátságos  közegben voltam, a szabályozó állítása pedig nem fájdalmas. Őszintén ajánlom mindenkinek a centrumot és dr. Kocsis András szakorvost és csapatát, nagyon megértő és figyelmes volt mindenki. Folyamatosan kaptam információkat, minden kérdésemre precíz és érthető válaszokat kaptam.

A fogsorom gyönyörű lett, de továbbra is járok a centrumba, és közösen dolgozunk azon, hogy a fájdalomnak végleg búcsút inthessek!