Rólunk írták

Az elmúlt években számos páciensünk mondta el a véleményét a fogszabályozásról, szolgáltatásainkról, munkánkról. Számunkra a legfontosabb az Önök elégedettsége, ezért mindig örömmel vesszük a visszajelzéseket, hiszen ezek segítenek nekünk még színvonalasabb szolgáltatást nyújtani. Tudjuk, hogy leendő pácienseink számára is fontos, hogy megismerjék a korábbi páciensek véleményét a Dr. Kocsis András Fogszabályzó Centrumról, ezért az alábbi oldalon kiemeltünk néhányat a teljesség igénye nélkül. Büszkék vagyunk arra, hogy pácienseink elégedettek munkánkkal, és egészséges mosolyt, magabiztos megjelenést kaptak tőlünk.

26máj

„Végre nem kell takargatnom a számat”

A fogszabályozást sosem késő elkezdeni. Viktor 28 évesen vágott bele a kezelésbe és nem bánta meg: az élet minden területén újra visszanyerte magabiztosságát és ma már bátran, a szája takargatása nélkül beszél bárkivel. A fogszabályozó kezelésre mind egészségügyi okokból, mind esztétikailag szüksége volt, ezzel kapcsolatosan beszélgettünk vele.

8dec

Melinda

Melinda Kecskemétről költözött Szegedre, ezért keresett új fogorvost. Lánya problémája annyira összetett, hogy egyből Dr. Kocsis Andráshoz irányították. Mint mesélte, ennél jobb helyre nem is kerülhettek volna. Ismerjék meg történetüket, és hogy miért elégedettek a Dr. Kocsis András Fogszabályzó Centrummal.

20ápr

M. Patricia – Felső metszőfog csírahiány

“Nagyjából 12 éves lehettem, mikor közölte egy fogorvos, hogy nekem sosem fog csontfogam nőni, sőt nem csak 2 fogam fog hiányozni, hanem mindjárt 4… Borzasztóan elkeseredtem. Csírahiánnyal születtem, mely a felső 2 kismetszőt és az alsó két bölcsességfogamat érintette. Még a bölcsességfogak nem is érdekeltek annyira, no de a kismetszők ott a kirakatban?! A 2000-es évet kezdtük, információt az újságból vagy a TV-ből lehetett szerezni, esetleg könyvekből, az internet ekkor még luxusnak számított, azt sem tudtam mi fán terem ez a csírahiány, mi lehet rá a megoldás, – gyermeki naivsággal: mi gyógyíthatja? – maradt hát a kérdezősködés az iskolai [...]

20ápr

Dániel

“Fogorvos és ismerős is ajánlotta a centrumot. Testvérem volt máshol fogszabályoztatni és nem volt elégedett az eredménnyel, így én olyan helyre szerettem volna menni, ahol biztos a végeredmény. A konzultáció is meggyőző volt számomra. A centrum jól felszerelt, minden egy helyen megtalálható, udvariasak, kedvesek az ott dolgozók, sugallják a szakértelmet.”

20ápr

Jaskó Gábor

„Nővéremtől hallottam a centrumról, ő is csak jókat hallott róla. Nagyon profik, a legbonyolultabb eseteket is vállalják. Sokaknak segítség lehet a részletfizetési lehetőség is.”

20ápr

Alexandra

“Mindenki kedves, barátságos, segítőkész, nincs benned félsz, nincs olyan érzésed, hogy orvosnál vagy. A legjobb szakemberek dolgoznak a centrumban.”

20ápr

Bálint

“Nagyon régen voltam Kocsis doktor úrnál a klinikán és már akkor nagyon elégedett voltam a munkájával. A fogszabályozó centrumot a jó ár-érték arány, minden igényt kielégítő széles körű fogászati ellátás, rugalmasság és könnyű elérhetőség miatt ajánlanám.”

20ápr

K.L.

“A lányomnak korábban volt kivehető fogszabályozója, de az nem volt hatékony, így szerettünk volna olyan kezelést, ami biztosan eredményes lesz, ezért választottuk a fogszabályzó centrumot. A lányom korosztályából többen ide jártak és gyönyörű lett a foguk. Elsősorban a nagyon szép munka, türelmes kiszolgáló személyzet, kulturált berendezés és magas színvonalú szolgáltatás miatt ajánlanánk a rendelőt.”

20ápr

26 éves páciens

„Nagyon féltem a fogszabályozástól, de ezalatt az 1 év alatt, amíg idejártam a rendelőben minden félelmem elmúlt. Mindenki nagyon kedves és lelkiismeretes. Nagyon szépen köszönöm a precíz munkát!”

20ápr

32 éves nő páciens

„Boldog vagyok! Nagyon gyorsan eltelt az idő. Megtanultam a fogszabályozóval együtt élni, de most nagyon jó nélküle!”

Hírlevél feliratkozás

"*" a kötelező mezőket jelöli

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Név*
Hidden
GDPR consent*
GDPR consent 2*
Hidden
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Go to Top