Ismerje meg Fogszabályzó Centrumunkat!

Újszeged kertvárosában, kellemes, elegáns környezetben várjuk pácienseinket, magasan képzett szakorvosi csapatunkkal.

Rendelőnk egyedisége abban rejlik, hogy egy helyen a fogszabályozáshoz kapcsolódó összes szolgáltatás megtalálható és innovatív eszközeink segítségével a fogászat minden szakterületén a legmagasabb szintű ellátást nyújtjuk. Mivel minden egyes páciens más- és más, ezért ügyfelenként egyénre szabott kezelési tervet készítünk, hogy a hozzánk érkezők a lehető legjobb ellátást kapják.

Szolgáltatásunk kínálata lefedi a legfiatalabbak beszoktatásától kezdve a legidősebbek igényeit is. A Dr. Kocsis András Fogszabályzó Centrum barátságos környezetben, a legmodernebb fogászati eszközökkel és berendezésekkel várja pácienseit.

Szolgáltatásaink:

Hisszük, hogy egy szép mosoly mindenkit magabiztossá tesz!

Nem mer nevetni? Szégyelli a fogait? Ne törődjön bele! Sosem késő, csak elkezdeni nehéz! Minden eset más és más, azért vagyunk, hogy segítsünk. Az Ön problémája a mi kihívásunk, hivatásunk.

Kényelmes parkolási lehetőséggel, akadálymentesített rendelővel, magyar és angol nyelvű kommunikációval várjuk pácienseinket!

Cím: 6726 Szeged, Marostői utca 29/A
Telefon: +36 62 409 034
Mobil: +36 30 8789-709
E-mail cím: fogszab@fogszabalyzas.hu

Fogszabályozási rendelés:
Hétfő: 8:00-13:00
Kedd: 13:00-19:00
Szerda: 8:00-15:00
Csütörtök: 13:00-19:00
Péntek: Zárva

Előzetes bejelentkezés alapján.

Rendelőnk a Szegedi Tudományegyetem akkreditált külső szakképző helyeként részt vesz a szakorvosjelöltek tanításában, képzésében.

Pácienseink írták rólunk