Szabályos, gyönyörű mosolyra vágyik, de nem talált megoldást problémájára? Szeretné profi szakemberekre bízni fogai szépségét? Jöjjön el a régió legismertebb fogszabályozó centrumába, ahol komplex fogszabályozó kezelést nyújtunk gyermekek és felnőttek számára egyaránt!

A szegedi Dr. Kocsis András Fogszabályzó Centrum az ország egyik technikailag legjobban felszerelt fogszabályozásra szakosodott fogászati rendelője. Pácienseink nemcsak a dél-alföldi régióból, hanem az ország legtávolabbi pontjairól érkeznek.

Rendelőnk szakorvosai évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a fogszabályozás terén, éppen ezért irányítják rendszeresen hozzánk a lelkiismeretes fogorvos kollégák is a komplikáltabb, összetettebb problémával küzdő pácienseket.

Mikor forduljon hozzánk?

 • Ha szeretné fogászati problémáit egy helyen megoldani. Kiváló szakorvosaink a röntgentől, a szájsebészeten keresztül az állkapocsizületi kezelésekig és a fogszabályozásig mindent egy helyen végeznek el.
 • Ha szeretné, ha minden fogászati problémáját a lehető leggyorsabban orvosolnának. Házon belüli fogtechnikánknak köszönhetően fogszabályozóját akár 1 óra alatt elkészítjük, amíg Ön elmegy várost nézni vagy akár beül egy közeli kávézóba.
 • Ha fogászati problémája annyira komplikált, hogy nem talált olyan fogászatot, amely 100%-os megoldást nyújtott volna. Rendelőnk egyik egyedisége, hogy több szakterület specialistái (akik egyben egyetemi oktatók is) dolgoznak együtt a háttérben azért, hogy megoldást találjanak még a legbonyolultabb problémákra is, akár kezelőorvosával együttműködve.
 • Ha már megtörtént a kezelés, de nem elégedett az eredményekkel. A komplex kezelés azt jelenti, hogy a specialistáink nyújtotta kezelésekhez más szakterületeket (pl.: a logopédiát, pszichológia) hozzáadva adunk olyan megoldást, amely a lehető legjobb külső és belső átalakulást hozza magával.
 • Ha nemcsak azt szeretné, ha esztétikus lenne a mosolya, de azt is elvárja, hogy funkcionalitásában is tökéletes legyen a végeredmény. Szakorvosaink kizárólag prémium minőségű alapanyagokkal és az elérhető legkorszerűbb technológiával dolgoznak azért, hogy Ön a maximálisan adható legjobb szolgáltatást kapja.
 • Ha szeretne részt venni a döntésben és nem csak nézőként végigülni a folyamatot. Rendelőnkben személyre szabott kezeléstípusok (hagyományon, önligírozó, Clear Aligner…sb.) állnak rendelkezésünkre. A mi feladatunk vázolni a lehetőségeket, de a döntést mindig a pácienssel közösen hozzuk meg.
 • Ha fogászati problémáira kellemes, nyugodt környezetben, közvetlen légkörben szeretne megoldást találni.

Rólunk mondták

01 Nővéremtől hallottam a Centrumról, ő is csak jókat hallott róla. Nagyon profik, a legbonyolultabb eseteket is vállalják. Sokaknak segítség lehet a részletfizetési lehetőség is. (Jaskó Gábor) 02 Mindenki kedves, barátságos, segítőkész, nincs benned félsz, nincs olyan érzésed, hogy orvosnál vagy. A legjobb szakemberek dolgoznak a Centrumban. (Alexandra) 03 Nagyon régen voltam Kocsis Doktor Úrnál a klinikán és már akkor nagyon elégedett voltam a munkájával. A Fogszabályzó Centrumot a jó ár-érték arány, minden igényt kielégítő széles körű fogászati ellátás, rugalmasság és könnyű elérhetőség miatt ajánlanám. (Bálint) 04 A lányomnak korábban volt kivehető fogszabályzója, de az nem volt hatékony, így szerettünk volna olyan kezelést, ami biztosan eredményes lesz, ezért választottuk a Fogszabályzó Centrumot. A lányom korosztályából többen ide jártak és gyönyörű lett a foguk. Elsősorban a nagyon szép munka, türelmes kiszolgáló személyzet, kultúrált berendezés és magas színvonalú szolgáltatás miatt ajánlanánk a rendelőt. (K.L.) 05 Nagyon féltem a fogszabályozástól, de ezalatt az 1 év alatt, amíg idejártam a rendelőben minden félelmem elmúlt. Mindenki nagyon kedves és lelkiismeretes. Nagyon szépen köszönöm a precíz munkát! (26 éves páciens) 06 Ajánlanám mindenkinek akinek fogszabályozásra van szüksége, mert semmi ok az aggodalomra, fájdalommentesen kezelnek, kedvesen fogadnak.
(33 éves páciens)
07 Nagyon tetszett a precíz, magas szakmai színvonalú munka, a részletekre is gondoltak. Köszönöm a segítséget és hogy szép mosolyt varázsoltak nekem.
(18 éves páciens)
08 A legkorszerűbb fogszabályozáshoz szükséges eszközök megtalálhatóak itt, és nagyon kedvesek!
(15 éves páciens)
09 Az orvosok, az asszisztensek, dentálhigiénikusok, nagyon körültekintő, pontos, érthető magyarázatot adnak mi történik kezelés közben.
(26 éves nő páciens)
10 Színvonalas ellátás, szép rendelő, csak ajánlani tudom! Reméltem, hogy a fiamnak szép, szabályos fogsora lesz, és ez így is lett.
(43 éves édesanya)

Akár egyetértünk vele, akár nem, a mai társadalomban a megítélésünk nagyban a külső megjelenésünk alapján történik. Sokakban már fiatal korukban önbizalomhiány alakul ki, mert úgy érzik, hogy nem felelnek meg a ’szépségideálnak’.

A fogszabályozást választók nagy százaléka esztétikai okokból vág bele a kezelésbe, és először nem is tudatosul bennük, hogy ezzel nemcsak a külsejükért, hanem az egészségükért is rengeteget tesznek. Mindenképpen érdemes tehát szakember segítségét kérni és elindulni a szebb mosoly és az egészség felé vezető úton.

Az Ön problémája nekünk kihívás, mosolyának megszépítése pedig a szenvedélyünk!

Nincs a közelében olyan fogászat, amelyik orvosolni tudja problémáit? Jöjjenek akár Szegedről, vagy Kecskemétről, pácienseink biztosak lehetnek benne, hogy személyre szabott és professzionális megoldást kapnak még a legbonyolultabb fogászati problémára is.

Felnőttkori kezelések – Sosem késő!

A szabályos rendezett fogazat és a harmonikus állcsont közötti viszony előfeltétele a kiegyensúlyozott működésnek, s ezzel együtt a hosszantartó egészséges, szuvasságtól, fogágybetegségtől és fogpótlástól mentes szájüregnek. Felnőtt fogszabályozó kezeléssel idősebb életkorokban is javíthatjuk a rendellenes működést, csodálatos eredményeket érhetünk el. Harmonikus fogazat, hibamentes működés, egészséges rágófunkció a természetes mosolyért! Ezzel az Ön egészségét, életminősége javítását tűzzük ki célul.

Életkor függő?

Igen is, meg nem is. Sok szempontból egyszerűbb, sok szempontból bonyolultabb a fiatalkori kezeléseknél. Egyszerűbb, mert ilyenkor már az arc és állcsontok növekedése befejeződött, nem kell számolnunk a fejlődés-érés-növekedés által okozott 4. dimenzióval. Kialakult egy végleges állapot, mely már csak kis mértékben változik életünk során. Szerencsére ezen a kis mértéken van a hangsúly, mert a változás az alapja a változtatásnak. Emiatt lehetséges az, hogy a fogszabályozás bármely életkorban elvégezhető. Bonyolultabb, mert a szövetek reakciókészsége kisebb, mint gyermekkorban, és ez az életkor előrehaladtával fokozatosan csökken, de nem szűnik meg.

Tegyen egy lépést álmai felé és foglaljon időpontot még ma!

Gyermekkori kezelések

Sokszor a szülők félelme miatt kerülnek a rendelőbe a gyerekek, mivel „annakidején” nekik nem adatott meg a gyermekkori fogszabályozó kezelés lehetősége. Rendezetlen fogazatuk miatt kortársaik gyakran csúfolták őket, és szeretnék gyermekeiket megóvni attól, hogy hasonló szituációba kerüljenek.

Egy jól sikerült gyermekkori fogszabályozás növeli a gyermek önbecsülését, megelőzheti a tinédzserek gonosz csúfolását. Végül is a fogszabályozás=vonzó mosoly, ami egy egészséges önbizalmat adhat a gyermeknek!

Gyermekfogazati rendellenességek

Számos esetben előfordul, hogy a szülők nem ismerik fel idejében a gyermekeik fogazati rendellenességeit, amelyek nem csak esztétikai problémát jelentenek, hanem hatással vannak a gyermek rágására, beszédére, légzésére, testtartására és akár emésztési funkciójára is. Ráadásul, ha a korai kezelést elmulasztjuk, akkor egyes rendellenességek a későbbiekben már csak nagyon nehezen és hosszadalmasan, esetenként sebészi módszerekkel korrigálhatók.

Már Ön is alig várja, hogy meglássa gyermeke új, ragyogó mosolyát? Ne habozzon, kérjen időpontot most!

Esetbemutatás

Kíváncsi a kezelést megelőző képre? A teljes átalakulásért vigye az egeret a fotóra!

Aszimetrikus kismetsző fogak ellátása

Egy fog keresztharapása, középvonal eltolódás

Elülső keresztharapás

Bejelentkezés

 • Hidden
 • MM slash DD slash YYYY
 • Ezt az oldalt a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és szolgáltatási feltételei érvényesek.
 • Hidden
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.