Ön is vágyik egy szabályos, gyönyörű mosolyra? Úgy érzi, még nem találta meg a megfelelő megoldást fogászati problémájára? Szeretné fogai szépségét professzionális szakemberekre bízni? Akkor itt az ideje, hogy ellátogasson a régió egyik legelismertebb fogszabályozó központjába, ahol komplex fogszabályozó kezelést nyújtunk gyermek és felnőtt pácienseink számára egyaránt!

A szegedi Dr. Kocsis András Fogszabályzó Centrum a fogszabályozás terén egyedülállóan magas színvonalú szolgáltatásokat kínál. Pácienseink nem csak a dél-alföldi régióból érkeznek hozzánk, hanem országszerte több városból is.

Rendelőnk szakorvosai évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a fogszabályozás terén. Azokat az eseteket is sikeresen kezelik, amelyek más fogorvosok számára összetettebbek lehetnek.

Mikor érdemes minket választania?

Ha minden fogászati problémáját egy helyen szeretné megoldani. Kiváló szakorvosaink a röntgenfelvételeket, a szájsebészeti beavatkozásokat, az állkapocskezeléseket és a fogszabályozást is egy helyen végzik. Ezzel időt és energiát takarítunk meg pácienseink számára is.

Ha azt szeretné, hogy problémáit gyorsan és hatékonyan kezeljük. Rugalmas, sokrétű fogtechnikai háttérrel rendelkezünk, így akár 1 óra alatt is elkészítjük fogszabályozóját. Addig is várost nézhet vagy egy közeli kávézóban pihenhet.

Amennyiben komplex fogászati problémával küzd, és még nem találta meg azt a fogászatot, ami 100%-os megoldást nyújt problémái kezelésére. Egyedülálló csapatunk olyan szakterületi specialistákból áll, akik egyetemi oktatói státuszt is betöltenek. Garantáljuk, hogy a legnehezebb esetekre is megoldást találunk, akár a kezelőorvosával együttműködve.

Ha már volt kezelésen, de elégedetlen az eredménnyel. Komplex megközelítésünk révén különböző területek szakértőinek (pl.: logopédus, pszichológus) bevonásával garantáljuk a legjobb végeredményt.

Amennyiben Önnek is fontos, hogy mosolya ne csak esztétikus legyen, hanem teljes mértékben funkcionális is. Munkánk során kizárólag prémium minőségű anyagokat és a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, hogy a legkiválóbb szolgáltatásokat nyújthassuk az Ön számára.

Ha részt kíván venni a döntéshozatalban, és nem csak passzív szereplő szeretne lenni. Rendelőnkben személyre szabott kezelési lehetőségeket kínálunk, és mindig együttműködünk Önnel, hogy a legoptimálisabb döntés szülessen meg a kezeléssel kapcsolatban.

Amennyiben kellemes és nyugodt környezetben, közvetlen légkörben kívánja megtalálni a megoldást fogászati problémáira, akkor várjuk szeretettel a Dr. Kocsis András Fogszabályzó Centrumban.

01 Nővéremtől hallottam a Centrumról, ő is csak jókat hallott róla. Nagyon profik, a legbonyolultabb eseteket is vállalják. Sokaknak segítség lehet a részletfizetési lehetőség is. (Jaskó Gábor) 02 Mindenki kedves, barátságos, segítőkész, nincs benned félsz, nincs olyan érzésed, hogy orvosnál vagy. A legjobb szakemberek dolgoznak a Centrumban. (Alexandra) 03 Nagyon régen voltam Kocsis Doktor Úrnál a klinikán és már akkor nagyon elégedett voltam a munkájával. A Fogszabályzó Centrumot a jó ár-érték arány, minden igényt kielégítő széles körű fogászati ellátás, rugalmasság és könnyű elérhetőség miatt ajánlanám. (Bálint) 04 A lányomnak korábban volt kivehető fogszabályzója, de az nem volt hatékony, így szerettünk volna olyan kezelést, ami biztosan eredményes lesz, ezért választottuk a Fogszabályzó Centrumot. A lányom korosztályából többen ide jártak és gyönyörű lett a foguk. Elsősorban a nagyon szép munka, türelmes kiszolgáló személyzet, kultúrált berendezés és magas színvonalú szolgáltatás miatt ajánlanánk a rendelőt. (K.L.) 05 Nagyon féltem a fogszabályozástól, de ezalatt az 1 év alatt, amíg idejártam a rendelőben minden félelmem elmúlt. Mindenki nagyon kedves és lelkiismeretes. Nagyon szépen köszönöm a precíz munkát! (26 éves páciens) 06 Ajánlanám mindenkinek akinek fogszabályozásra van szüksége, mert semmi ok az aggodalomra, fájdalommentesen kezelnek, kedvesen fogadnak.
(33 éves páciens)
07 Nagyon tetszett a precíz, magas szakmai színvonalú munka, a részletekre is gondoltak. Köszönöm a segítséget és hogy szép mosolyt varázsoltak nekem.
(18 éves páciens)
08 A legkorszerűbb fogszabályozáshoz szükséges eszközök megtalálhatóak itt, és nagyon kedvesek!
(15 éves páciens)
09 Az orvosok, az asszisztensek, dentálhigiénikusok, nagyon körültekintő, pontos, érthető magyarázatot adnak mi történik kezelés közben.
(26 éves nő páciens)
10 Színvonalas ellátás, szép rendelő, csak ajánlani tudom! Reméltem, hogy a fiamnak szép, szabályos fogsora lesz, és ez így is lett.
(43 éves édesanya)

Akár egyetértünk vele, akár nem, a mai társadalomban a megítélésünk nagyban a külső megjelenésünk alapján történik. Sokakban már fiatal korban önbizalomhiány alakul ki, mert úgy érzik, hogy nem felelnek meg a ’szépségideálnak’.

A fogszabályozást választók nagy százaléka esztétikai okokból vág bele a kezelésbe, és először nem is tudatosul bennük, hogy ezzel nemcsak a külsejükért, hanem az egészségükért is rengeteget tesznek. Mindenképpen érdemes tehát szakember segítségét kérni és elindulni a szebb mosoly és az egészség felé vezető úton.

Az Ön problémája nekünk kihívás, mosolyának megszépítése pedig a szenvedélyünk!

Nincs a közelében olyan fogászat, amelyik orvosolni tudja problémáit? Jöjjenek akár Szegedről, vagy Békéscsabáról, pácienseink biztosak lehetnek benne, hogy személyre szabott és professzionális megoldást kapnak még a legbonyolultabb fogászati problémára is.

Felnőttkori kezelések – Sosem késő!

A szabályos rendezett fogazat és a harmonikus állcsont közötti viszony előfeltételei a kiegyensúlyozott működésnek, s ezzel együtt a hosszantartó, egészséges, szuvasságtól, fogágybetegségtől és fogpótlástól mentes szájüregnek. Felnőtt fogszabályozó kezeléssel idősebb életkorokban is javíthatjuk a rendellenes működést, csodálatos eredményeket érhetünk el. Harmonikus fogazat, hibamentes működés, egészséges rágófunkció a természetes mosolyért! Ezzel az Ön egészségének megőrzését, életminősége javítását tűzzük ki célul.

Életkor függő?

Igen is, meg nem is. Sok szempontból egyszerűbb, sok szempontból bonyolultabb a fiatalkori kezeléseknél. Egyszerűbb, mert ilyenkor már az arc és állcsontok növekedése befejeződött, nem kell számolnunk a fejlődés-érés-növekedés által okozott 4. dimenzióval. Kialakult egy végleges állapot, mely már csak kis mértékben változik életünk során. Szerencsére ezen a kis mértéken van a hangsúly, mert változtatás alapja maga a változás. Emiatt lehetséges az, hogy a fogszabályozás bármely életkorban elvégezhető. Bonyolultabb, mert a szövetek reakciókészsége kisebb, mint gyermekkorban, és ez az életkor előrehaladtával fokozatosan csökken, de nem szűnik meg teljesen.

Tegyen egy lépést álmai felé és foglaljon időpontot még ma!

Gyermekkori kezelések

Sokszor a szülők félelme miatt kerülnek a rendelőbe a gyerekek, mivel „annak idején” nekik nem adatott meg a gyermekkori fogszabályozó kezelés lehetősége. Rendezetlen fogazatuk miatt kortársaik gyakran csúfolták őket, és szeretnék gyermekeiket megóvni attól, hogy hasonló szituációba kerüljenek.

Egy jól sikerült gyermekkori fogszabályozás növeli a gyermek önbecsülését, megelőzheti a tinédzserek gonosz csúfolását. Végül is a fogszabályozás=vonzó mosoly, ami egy egészséges önbizalmat adhat a gyermekeknek!

Gyermekfogazati rendellenességek

Számos esetben előfordul, hogy a szülők nem ismerik fel idejében a gyermekeik fogazati rendellenességeit, amelyek nem csak esztétikai problémát jelentenek, hanem hatással vannak a rágásra, beszédre, légzésre, testtartásra és akár az emésztési funkciókra is. Ráadásul, ha a korai kezelést elmulasztjuk, akkor egyes rendellenességek a későbbiekben már csak nagyon nehezen és hosszadalmasan, esetenként sebészeti módszerekkel korrigálhatók.

Már Ön is alig várja, hogy meglássa gyermeke új, ragyogó mosolyát? Ne habozzon, kérjen időpontot most!

Esetbemutatás

Kíváncsi a kezelést megelőző képre? A teljes átalakulásért vigye az egeret a fotóra!

Aszimetrikus kismetsző fogak ellátása

Egy fog keresztharapása, középvonal eltolódás

Elülső keresztharapás

Bejelentkezés

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*
Hidden
Mit szeretne?*
MM slash DD slash YYYY
Hozzájárulás*
Hírlevél feliratkozás
Ezt az oldalt a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és szolgáltatási feltételei érvényesek.
Hidden
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.