Fogszabályzó Centrumunk vezető fogszabályozó szakorvosa, Dr. Kocsis András és Dr. Varga Csaba részt vettek a nemzetközi „BSSO 2019 szimpóziumon” Haarlemben, melynek kiemelt előadója Dr. Benedict Wilmes, a düsseldorfi egyetem Fogszabályozási Tanszékének professzora volt.  Az eseményen Benedict Wilmes mellett a fogszabályozás és az állcsontsebészet olyan jeles nemzetközi képviselői tartottak még előadásokat, mint Domingo Martin, Simonas Grybauskas, Mike Leung, Johan Reyneke, Björn Ludwig, Federico Hernández Alfaro, Renato Cocconi, Mirco Raffaini.

A szimpózium előadói a műtéti fogszabályozás, az ortognát műtétek és a szkeletális horgonylatok legfontosabb pontjait járták körbe. A digitális technológiában a közelmúltban elért eredmények – az intraorális szkennerek és a 3D nyomtatás – jelentősen kibővítik a fogszabályozás területén alkalmazható lehetőségeket.

A szimpózium elsődleges célja volt, hogy neves és tapasztalt szakemberek bevonásával a mindennapi praxisban is hasznosítható gyakorlati tudást adjon át a jelenlévők számára. Jó érzéssel és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy az előadás során elhangzott legmodernebb technikák már Centrumunkban is elérhetők.