A BSSO2023 szimpózium programja a sebészeti fogszabályozás és az ortognatikus sebészet aktuális témáira összpontosított. Az előadói kar a szakterület kiemelkedő előadóiból állt, akik közül többen már sikeresen adtak elő a BSSO-n az előző években is, valamint a különböző kontinensekről érkező csúcselőadókból. Meglepő és nagyon érdekes információkat tudhattunk meg a fogszabályozás és a sebészet élvonalából. A dento-alveoláris sebészeti fogszabályozással kapcsolatos speciális tételek sorát emelték ki az idei kiadásban.

Az ortognatikai sebészet főtémája az arcok sokféleségének kihangsúlyozása volt, az arc harmóniája különböző szempontokból. A speciális igényű betegek, köztük az OSA több szinten is szóba kerültek. Teret kapott az interakció a 3D-vel kapcsolatos legújabb hírekről, beleértve a robotikát is.

A BSSO2023 rendkívül színvonalas, tartalmas 3 napos konferencia. A szakmai fejlődés kimondottan fontos számomra és csapatomnak egyaránt, ezért a rendezvényre Dr. Seres László kollégámmal együtt látogattunk el.

További információt a kongresszusról az alábbi linken talál: https://bsso.nl/symposium.php

BSSO konferencia 2023