Jó nagy reklámot kap most a fogszabályozás. Az egyik legnézettebb televíziós produkcióban, az X-Faktorban ezentúl ott villog majd minden alkalommal egy jól látható készülék, az egyik mentor, ByeAlex ugyanis belevágott kusza fogsora rendbetételébe. És ha már, akkor tegye jó látványosan – gondolta, így nem is jöhetett szóba a diszkrét porcelán. Ahogy fogalmazott, ékszert visel a szájában, amire büszke is. Az első adásban, szombaton tehát minden bizonnyal már fel is villantja majd fémes mosolyát, és ahogy ismerem az extravagáns fiatalembert, nem kell sokáig várni arra sem, hogy színes gumikkal még tovább turbózza majd a látványt.

Most, három nappal adás előtt azon gondolkozom, vajon mennyire lendíti ez majd előre a “fogszabályozás-divatot” – már ha van ilyen. Mostantól főműsoridőben, a fiatal korosztály által legjobban nézett tévéshow-ban egy sztár azt üzeni, hogy ez nem ciki, hanem menő dolog. A tinik azt látják, hogy egy jófej énekest követnek, ha rábólintanak arra, amit a fogorvos már régen előírt, csak eddig eszük ágában sem volt engedni a szülői rimánkodásnak, mert “nehogymár, hogy néznek majd ki”. A felnőttek pedig beláthatják: nem csak fiatal korban lehet fogszabályozót hordani, hiszen lám: ByeAlex-nek is van.

Könnyen elképzelhető, hogy egy új korszak kezdődik most a fogszabályozás terén. Ami 20 éve még vér ciki volt, most divattá, menő kellékké válik, és talán egy életre levetkőzzük az ezzel kapcsolatos előítéleteteket. Ki tudja – talán mire vége lesz a műsornak, már az lesz szomorú, akinek mosolyogva azt mondja a szakember: tökéletes a fogsora, nincs szüksége fogszabályozóra.
Szóval jó dolog ez a ByeAlex-es reklám, azt gondolom. Mondjuk én speciel erről a hullámról sikeresen lemaradtam – nem mintha bármikor is divat vagy trendkövető lettem volna. De lehet, hogy kevesebb hülye kérdést és megjegyzést kaptam volna az elmúlt időszakban, ha egy celeb töri előttem az utat. Sebaj, én szeretem a kihívásokat. És reméljük, ByeAlex is, mert azért valljuk be, neki sem lesz egyszerűbb, mint a hétköznapi embereknek. És most nem elsősorban arra gondolok, hogy a bulvárra éhes újságírók máris azt számolgatják, mennyibe kerül neki, hogy – idézem – “foglalkozik a testével”…

Ossza meg ismerőseivel ezt a bejegyzést, ha tetszett Önnek.