Szegedi rendelőnk az alábbi egészségpénztárakkal áll szerződésben:

Áraink:

Természetesen mindenkinek számít a pénz. Legelső kérdések között szokták feltenni: “Na és mindez mibe fog nekem kerülni?”. Nem tudunk egyértelmű választ adni, addig amíg nem találkoztunk a pácienssel és meg nem történt a komplett állapotfelmérés. Ezek után egy egyéni kezelési tervet készítünk, ahol több alternatívát felsorolva lehetőséget biztosítunk arra, hogy a várható költségek figyelembevételével megfelelő döntést lehessen hozni.

kezelési terv az egyik legfontosabb fázis, melyben az anyagköltségén kívül benne van az a sok idő is, amíg a fogszabályozó szakorvos kigondolja és megtervezi az akár több évre szóló kezelést. Sok minden itt dől el. Minden eset más, mondhatnánk nincs teljesen két egyforma probléma ezért a kezelési tervek is személyre szabottak.

Hangsúlyozzuk mi nem fogszabályozó készülékeket értékesítünk, hanem azt az önbizalmat, amit azáltal nyer el páciensük mire véget ér a fogszabályozó kezelés. Számunkra legfontosabb a bizalom hiszen hónapokra, akár évekre szóló közös munka indul el orvos és páciens között.

Felhívjuk figyelmüket, hogy minden részletre kiterjedő árajánlatot a konkrét kezelési terv elkészülte után tudunk adni. Adódik ez abból, hogy minden eset egyedi és személyre szabott kezelési terv felállítása szükséges, ezért tájékoztató árakat is csak előzetes konzultáció alapján tudunk mondani. Garancia az árra: garantáljuk, hogy később nem éri meglepetés a kalkulált árakat a kezelés végéig tartani tudjuk.