• Ismerje fel időben gyermeke fogazati rendellenességét!

    Számos esetben előfordul, hogy a szülők nem ismerik fel idejében gyermekük fogazati rendellenességeit, amelyek nem csak esztétikai problémát jelentenek, hanem hatással vannak a gyermek rágására, beszédére, légzésére, testtartására és akár emésztési funkciójára is.

    Az ingyenes fogászati kisokos célja, hogy segítse Önt a rendellenességek korai felismerésében, hozzájáruljon gyermeke fogszabályozó kezelésének idejében történő megkezdéséhez.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Tisztelt Pácienseink!Tájékoztatjuk Önöket, hogy fogászatunk a koronavírus-járványra való tekintettel a holnapi naptól, vagyis 2020. március 17-től, határozatlan ideig zárva tart. Bővebb információ


Szülői kísérettel a fogszabályozáson

 
Online
Book now
Ismerje fel időben
gyermeke fogazati rendellenességét!
Szülői kísérettel a fogszabályozáson

Ha egy gyermek orvoshoz megy, teljesen természetes, hogy a szülő elkíséri. Nincs ez másképp a fogszabályozás esetében sem, hiszen fontos, hogy ne érezze úgy, egyedül marad kérdéseivel, netán félelmeivel. Nem mindegy azonban, hogyan viselkedik a szülő ebben a helyzetben, hiszen sokszor többet árt, mint használ, ha nem megfelelő módon kezeli a helyzetet. Az alábbiakban ehhez adunk segítséget.

Bővebben

  • Iratkozzon fel
    Hírlevelünkre!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Minden jog fenntartva 2015 - Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi tájékoztató
Ugrás a lap tetejére