Tisztelt Pácienseink!Tájékoztatjuk Önöket, hogy fogászatunk a koronavírus-járványra való tekintettel a holnapi naptól, vagyis 2020. március 17-től, határozatlan ideig zárva tart. Bővebb információ



 

Konzultáljon szakorvosunkkal online

A koronavírus-járvány nagyon megnehezíti a fogászati ellátást, hiszen a törvény jelenleg csak életveszélyes állapotok kezelését teszi lehetővé. Centrumunkban tudjuk, hogy a fogszabályozó kezelés folytatása mindenki számára fontos, továbbá, ha probléma adódik a kezelés közben annak mihamarabbi megoldása szükséges. Éppen ezért elindítottuk online orvosi konzultáció szolgáltatásunkat, mely révén folyamatosan biztosítani tudjuk, hogy bizonyos fázisú folyamatban lévő fogszabályozó kezelése a távolból is folytatódhasson, valamint probléma esetén Ön továbbra is elérje szakorvosunkat és feltehesse neki kérdéseit.

Hogyan működik?

Szolgáltatásunkat ingyenesen biztosítjuk pácienseink számára. Dr. Varga Csaba fogszabályozó szakorvos vezeti a konzultációkat Skype-on vagy Zoom-on keresztül. Egy szakorvosi online vizit 10 perces, melyre előzetes bejelentkezés szükséges. Centrumunk munkatársai az online konzultáció során elhangzottakról minden fontos információt elküldenek Önnek e-mailben.

Mit kell tennie, ha online konzultációra van szüksége?

  1. Telepítse számítógépére a Skype vagy a Zoom alkalmazást (amennyiben szükséges, állítsa be webkameráját is).
  2. Küldje el a tavkonzultacio.fogszabalyzas@gmail.com e-mail címre nevét, telefonszámát, születési dátumát és írja le röviden, milyen problémával kapcsolatban érdeklődik.
  3. Ezt követően munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessenek online orvosi konzultációra.

Kérjük, a kapcsolat ideje során tartsa tiszteletben a konzultációra szánt időpontot, hogy mindenkinek legyen lehetősége az online rendelés ideje alatt elérni Centrumunkat. Ha pedig véletlenül Önnek kell várakoznia, kérjük, legyen türelemmel.

Természetesen az esetek zömében az online konzultáció nem helyettesíti a szakorvosi ellátást és a személyes találkozót. Azonban bizonyos fázisban lévő fogszabályozó kezelések kamera segítségével online is ellenőrizhetők orvosunk által, ezáltal a kezelés folytatódhat. Számunkra fontos, hogy Centrumunk kényszerű zárva tartása ellenére folyamatosan tartsuk a kapcsolatot pácienseinkkel és ne hagyjuk őket magukra. Tapasztalataink szerint a fogszabályzás során fellépő problémák vagy kellemetlenségek zöme olyan, ami nem igényel azonnali ellátást. De tudjuk, hogy megnyugtató, ha ezt szakorvos is ellenőrzi, esetleg látja is, miről van szó. Erre ad lehetőséget most induló szolgáltatásunk.

Forduljon hozzánk bizalommal és kérjen időpontot online orvosi konzultációra! Segítünk Önnek úgy is, hogy otthonából sem kell kimozdulnia.

  • Iratkozzon fel
    Hírlevelünkre!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Minden jog fenntartva 2015 - Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi tájékoztató
Ugrás a lap tetejére