A változás mindig belülről is fakad!

Munkánk során az egészséges, rendezett fogazat, a hibamentes működés és az egészséges rágófunkciók kialakítása a legfőbb célunk. Az Ön természetes mosolyáért!

Kezeléseink során az Ön egészségét, életminősége javítását tűzzük ki célul és tudjuk, hogy ebben fontos szerepet játszik az Ön elégedettsége és testi-lelki jólléte. Hisszük, hogy a pozitív változások, amelyeket a kezelések során megél, nemcsak a külsőjére, hanem a lelkére is hatással vannak. Így a minél sikeresebb és hatékonyabb kezelés érdekében bátran ajánljuk pszichológiai konzultációnk igénybevételét.

A Dr. Kocsis András Fogszabályozó Centrumban lehetősége adódik, hogy a fogszabályozó kezelése, műtéti kezelése mellett (vagy attól teljesen függetlenül) célzott pszichológiai segítséget is kapjon, teljesen egyénre szabva, az Ön szükségleteinek megfelelően. Ebben Wittmann Victoria okleveles pszichológus nyújt segítséget, aki az önismeret fejlesztésén kívül, krízis- és traumafeldolgozással, szomatikus és pszichoszomatikus betegségek (kardiovaszkuláris betegségek, gyomor és -bélrendszer betegségei, táplálkozási zavarok, légzőrendszer betegségei, nőgyógyászati betegségek, autoimmun betegségek, allergiák) szupportív terápiájával és életminőség fejlesztéssel foglalkozik.

További információk

  • Iratkozzon fel
    Hírlevelünkre!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Minden jog fenntartva 2015 - Jogi nyilatkozat
Ugrás a lap tetejére