Tisztelt Pácienseink!Tájékoztatjuk Önöket, hogy fogászatunk a koronavírus-járványra való tekintettel a holnapi naptól, vagyis 2020. március 17-től, határozatlan ideig zárva tart. Bővebb információ


Pszichológia

 
Online
Book now
Pszichológia

A változás mindig belülről is fakad!

Munkánk során az egészséges, rendezett fogazat, a hibamentes működés és az egészséges rágófunkciók kialakítása a legfőbb célunk. Az Ön természetes mosolyáért!

Kezeléseink során az Ön egészségét, életminősége javítását tűzzük ki célul és tudjuk, hogy ebben fontos szerepet játszik az Ön elégedettsége és testi-lelki jólléte. Hisszük, hogy a pozitív változások, amelyeket a kezelések során megél, nemcsak a külsőjére, hanem a lelkére is hatással vannak. Így a minél sikeresebb és hatékonyabb kezelés érdekében bátran ajánljuk pszichológiai konzultációnk igénybevételét.

A Dr. Kocsis András Fogszabályozó Centrumban lehetősége adódik, hogy a fogszabályozó kezelése, műtéti kezelése mellett (vagy attól teljesen függetlenül) célzott pszichológiai segítséget is kapjon, teljesen egyénre szabva, az Ön szükségleteinek megfelelően. Ebben Wittmann Victoria okleveles pszichológus, autogén-tréning relaxációs terapeuta nyújt segítséget, aki az önismeret fejlesztésén kívül, krízis- és traumafeldolgozással, szomatikus és pszichoszomatikus betegségek (kardiovaszkuláris betegségek, gyomor és -bélrendszer betegségei, táplálkozási zavarok, légzőrendszer betegségei, nőgyógyászati betegségek, autoimmun betegségek, allergiák) szupportív terápiájával és életminőség fejlesztéssel foglalkozik.

További információk

  • Iratkozzon fel
    Hírlevelünkre!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Minden jog fenntartva 2015 - Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi tájékoztató
Ugrás a lap tetejére