Minőségi fogszabályozás – minden egy helyen!

Szeged városának bármely pontjáról is indulunk, néhány perc alatt elérhetjük Újszeged kertvárosát, itt helyezkedik el a Dr. Kocsis András Fogszabályzó Centrum. A rendelő tágas, saját parkolójában kényelmesen lehet parkolni, a Centrum bejárata pedig akadálymentesített. Az elegáns váróban akár fogszabályozásra, akár fogászati kezelésre érkezik valaki, a néhány perces várakozási idő alatt itt minden félelme elmúlik.

A  Dr. Kocsis András Fogszabályzó Centrum két földszinti rendelőjében egyszerre akár négy orvos is dolgozhat. A fogszabályozásra specializálódott centrumban minden rendelkezésre áll, hogy a lehető legmagasabb szakmai színvonal és a legmodernebb technika alkalmazásával tökéletes fogsorral és magabiztos mosollyal távozhasson a páciens. Dr. Kocsis András több, mint két évtizedes gyakorlattal rendelkezik, munkatársai is szakterületük magasan képzett, kiváló szakemberei, legyen szó általános fogászatról, fogszabályozásról vagy szájsebészetről. Dr. Varga Virág fogorvosnő nem véletlenül választotta rezidensi évei helyszínéül ezt a fogszabályzó centrumot.

– “Nagyon sok tanulási lehetőséget nyújt ez a rendelő, itt a különböző társszakmák is megtalálhatók. Szájsebészetből, fogpótlástanból, esztétikai fogászatból is sok új tudásanyagot sajátíthattam el ebben a rendelőben. Nálunk team munka zajlik, a többi kollégával együtt, csapatban dolgozunk. Egy olyan közösségbe kerülhettem, ahol komplex gondolkodásmódra  épülő orvoslás zajlik” – mondta  Dr. Varga Virág fogorvosnő.

Miért különleges a Dr. Kocsis András Fogszabályzó Centrum?

A fogászati centrum különlegessége, hogy minden egy helyen megtalálható a komplex fogászati ellátáshoz. A legmodernebb eszközökkel felszerelt elegáns rendelők mellett helyben van az összes diagnosztikai eszköz, a röntgen és a fogtechnikai laboratórium is. A páciens így akár meg is várhatja a fogszabályzó készülékét. Szintén a páciensek kényelme és a magas minőségű szolgáltatás érdekében logopédiai rendelés is működik a Centrumban, ahol a készülékes kezelés mellett szükséges légzés és arcizom gyakorlatokat is megtanulhatják a rendelésre járók. A kellemes hangulatú szobában a gyerekek és felnőttek is szívesen végzik a gyakorlatokat, ami elengedhetetlen az eredményes fogszabályozáshoz. A fogászati centrumban a logopédus és a fogszabályzó orvos együttműködése napi szintű.

Mire számítson a rendelésen?

A páciens már az első találkozáskor az alapos orvosi felmérés után teljeskörű diagnosztikai vizsgálaton is részt vesz. A rutinos fogászati asszisztensek, klinikai dentálhigiénikusok orálkamera segítségével rögzítik a fogak felszínének állapotát, így a páciens akár maga is láthatja fogainak elváltozásait. Mindenkiről teljeskörű fotósorozat készül, mely elengedhetetlen az fogorvosi beavatkozásokhoz. Az intraorális szkenner segítségével 3 dimenziós képek készülnek a fogsorokról. Ezen felvételek lehetővé teszik a tökéletesen pontos tanulmányi minta elkészítését 3D-s eljárással. A Centrumban mindent digitálisan rögzítenek, ez az adathalmaz lesz a kezelés megtervezésének az alapja. Ez – a még világviszonylatban is korszerű eljárás – kiváltja a jól ismert lenyomatvételt.

A pontos diagnózis és a kezelési terv felállításához fotók készülnek a páciens arcáról és fogsoráról. Minderre azért van szükség, mert a fogszabályozás során változhat az arc, a mosoly és a harmonikus megjelenés eléréséhez ezeket a változásokat is figyelembe kell venni. A kezelés során és végén is megismétlik a fotósorozatot a tökéletes eredmény elérése érdekében. A Centrum rendelkezik digitális panoráma röntgennel, amely áttekintést nyújt a fogak állapotáról, az állkapocsízületről, valamint az orr- és arcüregről is. A digitális teleröntgen a koponya csontjairól valamint az azokat körülölelő lágyrészekről készít felvételeket. A felvételek asszisztens közreműködésével már néhány perc alatt elkészülnek. Ezeket speciális fogszabályozó szoftver segítségével pontosan kiértékeljük.

A Dr. Kocsis András Fogszabályzó Centrumban helyben van a fogtechnikai laboratórium, ami a kezelést is gyorsabbá és hatékonyabbá teszi. A sokszor igen bonyolult, akár több lépésből álló fogszabályozó kezelések során alkalmazott készülékek elkészítése így helyben megoldható. A páciensnek nem kell a fogorvos és a fogtechnikus között ingáznia, itt akár meg is várhatja készülékét. A szakmai munka minőségét garantálja, hogy a fogtechnikus és a fogorvos konzultációja könnyen  megvalósítható.

A siker egyik titka a csapatmunka

Az orvosi csapat minden bonyolultabb esetet közösen beszél meg. A rendelkezésre álló diagnosztikai adatok elemzésével a fogszabályozó szakorvosok, esztétikai fogorvosok és szájsebészek együttesen alakítják ki a páciens számára legoptimálisabb kezelési tervet. A Dr. Kocsis András Fogszabályzó Centrumban több évtized szakmai tapasztalata és a legkorszerűbb technika biztosítja a minőségi ellátást. Mindig van idő a páciensek alapos és türelmes tájékoztatására, mert a Centrum dolgozói tudják, hogy a fogszabályozás megkezdéséhez sosincs késő, legfeljebb elkezdeni nehéz a kezelést. A fogszabályozó kezelés eredménye pedig megjelenik minden szép és magabiztos mosolyban.

  • Iratkozzon fel
    Hírlevelünkre!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Minden jog fenntartva 2015 - Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi tájékoztató
Ugrás a lap tetejére